Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional value, bioactive compounds and capacity antioxidant in edible flowers of dahlia

Tytuł:
Nutritional value, bioactive compounds and capacity antioxidant in edible flowers of dahlia
Współwytwórcy:
Colinas León, María Teresa Beryl DBN
Martínez Damián, María Teresa Autor
Cruz Alvarez, Oscar DBN
Hernández-Epigmenio, Francisca DBN
Mejía Muñoz, José Merced Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Wartość odżywcza
Kwiaty jadalne
Przeciwutleniacze
Dalia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 71-72.

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies