- Tytuł:
- The use of bacteriophages against saprophytic mesophilic bacteria in minimally processed food
- Współwytwórcy:
-
Zakład Analizy Żywności (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego)
Zakład Mikrobiologii (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego)
Gientka, Iwona. Autor
Shymialevich, Dziyana. Autor
Wójcicki, Michał (biotechnolog). Autor
Żuwalski, Aleksander. Autor
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Świder, Olga. Autor
Błażejak, Stanisław. Autor - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Bakteriofagi
Minimalne przetwarzanie (technologia żywności)
Bakterie
Żywność przetworzona - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0 - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł