Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia produkcji wybranych wyrobów cukierniczych

Tytuł:
Technologia produkcji wybranych wyrobów cukierniczych
Współwytwórcy:
Hadjikinova, Raina Autor
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ Wydawca
Sikora, Marek (technolog żywności) Autor
Hadjikinov, Dimitar Autor
Data publikacji:
2022
Wydawca:
Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Tematy:
Skład chemiczny substancji
Produkcja
Słodycze
Technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
opracowanie

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach 121-123.

Tytuł z ekranu tytułowego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies