Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prawo czystej żywności : od Kodeksu Hammurabiego do Codex Alimentarius

Tytuł:
Prawo czystej żywności : od Kodeksu Hammurabiego do Codex Alimentarius
Autorzy:
Kowalczyk, Stanisław (1956- )
Współwytwórcy:
Oficyna Wydawnicza (Szkoła Główna Handlowa ; Warszawa) Wydawca
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Warszawa : Szkoła Główna Handlowa. Oficyna Wydawnicza
Tematy:
Żywność - prawo - historia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. przy rozdz.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies