- Tytuł:
- Porównanie właściwości wybranych surowych wędlin dojrzewających
- Współwytwórcy:
-
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością
Szołtysik, Marek
Parys, Aneta
Bączkowicz, Małgorzata
Węsierska, Ewelina
Wróblewska, Anna
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności - Data publikacji:
- 2012
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł