- Tytuł:
- Higieniczne aspekty stosowania dodatków smakowych w technologii produkcji kwasowo-podpuszczkowych serów twarogowych dostępnych na rynku Trójmiasta
- Współwytwórcy:
-
Wilczyńska, Aleksandra
Stankiewicz, Jadwiga (towaroznawstwo)
Pukszta, Tomasz
Steinka, Izabela (1954- ) - Data publikacji:
- 2003
- Tematy:
-
Gdynia (woj. pomorskie) - handel i usługi
Gdańsk (woj. pomorskie) - handel i usługi
Substancje dodatkowe do żywności - wpływ na zdrowie
Sery białe i twarogi - technologia
Sopot (woj. pomorskie) - handel i usługi
Mleczarstwo - wyroby - higiena - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł