Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyki tribologiczne łatwo usuwalnego smaru plastycznego dla przemysłu spożywczego

Tytuł:
Charakterystyki tribologiczne łatwo usuwalnego smaru plastycznego dla przemysłu spożywczego
Autorzy:
Bajer, Jadwiga
Współwytwórcy:
Janecki, Janusz (1928- )
Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy
Wiśniewski, Marek (budowa i eksploatacja maszyn). Rec.
Data publikacji:
2003
Źródło:
Biblioteka Główna Politechniki Warszawskiej
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies