Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pork meat quality in Line 990 and 890 pigs compared with Danish crossbred pigs [(L x Y) x Du]

Tytuł:
Pork meat quality in Line 990 and 890 pigs compared with Danish crossbred pigs [(L x Y) x Du]
Współwytwórcy:
Koćwin-Podsiadła, Maria (1946- )
Rzosińska, Ewa
Grześ, Bożena
Łyczyński, Andrzej (1940- )
Mikołajczak, Beata
Iwańska, Ewa
Pospiech, Edward (1949- )
Czyżak-Runowska, Grażyna
Data publikacji:
2006
Tematy:
Mięso
Genetyka
Zootechnika
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies