Tytuł pozycji:
Modelowanie właściwości reologicznych wybranych rodzajów ciast : Cz. 2
- Tytuł:
-
Modelowanie właściwości reologicznych wybranych rodzajów ciast : Cz. 2
- Autorzy:
-
Chwarścianek, Feliks
- Data publikacji:
-
2006
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.
Streszcz. ang.
Materiały z konferencji: XI Ogólnopolska Konferencja Żywienie człowieka - Inżynieria maszyn: "Wokół ekologii, bezpieczeństwa i jakości"; Bydgoszcz, 17 luty 2006.