Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena częstotliwości spożycia warzyw i owoców przez chorych na raka płuca i osoby zdrowe

Tytuł:
Ocena częstotliwości spożycia warzyw i owoców przez chorych na raka płuca i osoby zdrowe
Współwytwórcy:
Porębska, Irena
Biernat, Jadwiga (1944- )
Prescha, Anna
Zabłocka, Katarzyna
Gołecki, Marcin
Wyka, Joanna
Pieczyńska, Joanna (nauki medyczne)
Kosacka, Monika
Jankowska, Renata (pulmonolog)
Grajeta, Halina
Data publikacji:
2012
Tematy:
Odżywianie
Onkologia
Pulmonologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies