Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sposób użycia konserwatorów firmy Weck i przepisy sporządzania konserw.

Tytuł:
Sposób użycia konserwatorów firmy Weck i przepisy sporządzania konserw.
Data publikacji:
[1929]
Wydawca:
[Warszawa : Spółka Akcyjna Handlu Towarami Żelaznemi Krzysztof Brun i Syn] (Warszawa : F. Wyszyński)
Tematy:
Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo
Przemysł rolno-spożywczy - Polska
Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
Potrawy mięsne
Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rok wyd. z pieczątki eo.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies