Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nawyki żywieniowe studentów w zakresie częstości spożycia wybranych produktów spożywczych

Tytuł:
Nawyki żywieniowe studentów w zakresie częstości spożycia wybranych produktów spożywczych
Autorzy:
Malczyk, Ewa
Współwytwórcy:
Synowiec, Joanna (nauki o zdrowiu)
Całyniuk, Beata
Data publikacji:
2016
Tematy:
Ankieta - stosowanie
Odżywianie - badanie - Polska
Statystyka - stosowanie
Studenci - żywienie - Polska
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies