Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of dietary supplementation with ß-1,3/1,6-D-glucan on stress parameters and meat quality in lambs

Tytuł:
The effect of dietary supplementation with ß-1,3/1,6-D-glucan on stress parameters and meat quality in lambs
Współwytwórcy:
Milewski, Stanisław (1952- ). Autor
Witkowska, Dorota (nauki rolnicze). Autor
Sobiech, Przemysław (1945- ). Autor
Ząbek, Katarzyna. Autor
Sowińska, Janina (1952- ). Autor
Mituniewicz, Tomasz. Autor
Tański, Zenon. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Stres
Beta-glukany
Jagnięcina
Jakość produktu
Dodatki paszowe
Drożdże
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 24-25.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies