Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polyphenol content in cold-pressed cakes of conventional and genetically modified flax as factor affecting stability of the product in different laboratory storage conditions

Tytuł:
Polyphenol content in cold-pressed cakes of conventional and genetically modified flax as factor affecting stability of the product in different laboratory storage conditions
Współwytwórcy:
Szopa-Skórkowski, Jan. Autor
Kosieradzka, Iwona. Autor
Matusiewicz, Magdalena. Autor
Nowak, Zuzanna (zootechnik). Autor
Żuk, Magdalena (biotechnolog). Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Len
Organizmy transgeniczne
Olej lniany
Polifenole
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 74-75.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies