Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of stevia addition on selected properties of yoghurt during refrigerated storage

Tytuł:
Effect of stevia addition on selected properties of yoghurt during refrigerated storage
Współwytwórcy:
Esteve Más, María José. Autor
Buniowska, Magdalena. Autor
Kalicka, Dorota. Autor
Znamirowska, Agata. Autor
Frigola Canoves, Ana. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Chłodnictwo
Magazynowanie
Jogurt
Cukier
Glikozydy stewiolowe
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 334.

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies