Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Słyszę ... : pismo adresowane do 4 mln osób zainteresowanych problemami słuchu, 2016, wyd. spec. nr 2

Tytuł:
Słyszę ... : pismo adresowane do 4 mln osób zainteresowanych problemami słuchu, 2016, wyd. spec. nr 2
Współwytwórcy:
Instytut Narządów Zmysłów
Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu
Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących "Człowiek-Człowiekowi"
Polskie Towarzystwo Naukowe Zaburzeń Słuchu, Głosu i Komunikacji Językowej
Światowe Centrum Słuchu (Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu)
Wydawca:
[Warszawa] : IFiPS
Tematy:
Słuch
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Czasopismo
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Od 2016, nr 5: Instytut Narządów Zmysłów, Światowe Centrum Słuchu. Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu.

Nr 0 ukazał się we wrześniu 1997 pt.: Głos Ciszy.

Od 2004, 1 podtyt.: dwumiesięcznik dla osób z problemami słuchu i mowy.

Od 1999, nr 2: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących "Człowiek - Człowiekowi", Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu, Polskie Towarzystwo Naukowe Zaburzeń Słuchu, Głosu i Komunikacji Językowej.

Od 2016, nr 5: Kajetany : Instytut Narządów Zmysłów : Światowe Centrum Słuchu. Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu.

czasopisma medyczne polskie

Tyt. wg okł.

Od 2001, nr 1 brak podtyt.

Od 1999, nr 2 wyd.: SPONiNCC [etc].

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies