Tytuł pozycji:
Co dziś na obiad : praktyczny podręcznik zawierający przeszło 1000 przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów
- Tytuł:
-
Co dziś na obiad : praktyczny podręcznik zawierający przeszło 1000 przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów
- Autorzy:
-
Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
- Data publikacji:
-
1935
- Wydawca:
-
Warszawa : J. Przeworski (Warszawa : "Floryda")
- Tematy:
-
Obiad
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie