Tytuł pozycji:
Ćwiczenia chemiczne w badaniu żywności
- Tytuł:
-
Ćwiczenia chemiczne w badaniu żywności
- Autorzy:
-
Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
- Data publikacji:
-
1936
- Wydawca:
-
Lwów : Księgarnia Polska (Lwów : B. Połoniecki)
- Tematy:
-
Żywność - chemia
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie