Tytuł pozycji:
600 przepisów pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów,soków, galaret, napojów chłodzących, likierów, win, wódek, deserów, konserw, wędlin itp.
- Tytuł:
-
600 przepisów pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów,soków, galaret, napojów chłodzących, likierów, win, wódek, deserów, konserw, wędlin itp.
- Autorzy:
-
Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
- Data publikacji:
-
1935
- Wydawca:
-
Warszawa : Księgarnia J. Przeworskiego (Warszawa : "Floryda")
- Tematy:
-
Desery
Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo
Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
Ciasta
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie