Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rehydration properties of hybrid method dried fruit enriched by natural components

Tytuł:
Rehydration properties of hybrid method dried fruit enriched by natural components
Współwytwórcy:
Kowalska, Hanna (technolog żywności). Autor
Lenart, Andrzej. Autor
Ciurzyńska, Agnieszka. Autor
Bialik, Michał. Autor
Kowalska, Jolanta (rolnictwo). Autor
Marzec, Agata (technolog żywności). Autor
Samborska, Kinga. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Truskawka
Jabłka
Rehydratacja
Analiza głównych składowych
Odwadnianie osmotyczne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 181-182.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies