Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modelowanie numeryczne surowców rolno-spożywczych na przykładzie owoców orzecha włoskiego (Juglans regia L.), orzechy [!] podziemnej (Arachis hypogaea L.) i leszczyny pospolitej (Corylus avellana L.)

Tytuł:
Modelowanie numeryczne surowców rolno-spożywczych na przykładzie owoców orzecha włoskiego (Juglans regia L.), orzechy [!] podziemnej (Arachis hypogaea L.) i leszczyny pospolitej (Corylus avellana L.)
Autorzy:
Anders, Andrzej (rolnictwo) Autor
Współwytwórcy:
Kaliniewicz, Zdzisław. Autor
Markowski, Piotr (rolnictwo). Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Orzechy
Skanowanie laserowe
Orzech włoski
Analiza numeryczna
Leszczyna pospolita
Orzacha podziemna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 14-16.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies