Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Research on agricultural and food biotechnology coordinated by the Ministry of Agriculture Forestry and Fisheries (MAFF) in Japan

Tytuł:
Research on agricultural and food biotechnology coordinated by the Ministry of Agriculture Forestry and Fisheries (MAFF) in Japan
Kierunki badań w zakresie biotechnologii rolno-spożywczej w Japonii koordynowane przez Ministerstwo Rolnictwa, Leśnictwa i Rybactwa (MAFF)
Autorzy:
Walczak, Piotr
Data publikacji:
1994
Wydawca:
Committee on Biotechnology PAS
Komitet Biotechnologii PAN
Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Słowa kluczowe:
biotechnologia
biotechnology
Źródło:
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język:
polski
Prawa:
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/148487/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Organization, planining and financing of biotechnological research in Japan has been discussed. Major works in this area are earried on by the National Research Institutes whichactivity is coordinated by the Ministry of Agrieulture, Forestry and Fisheries (MAFF). The majorsubjeets eurrently realized by the National Research Institutes were listed out. The most important direetions of biotechnologieal research were also deseribed. The following activities are recognized as the most important for the future of the japanese agriculture and food industry. 1.Improvement of crop plants by cell and tissue eulture teehniques, cell fusion and DNA recombination. 2. Animal breeding and healthcare by embryo transfer, in vitro fertilization, transfer ofcell nuclei, development of transgenetic animals, production of vaccines against bacterial andviral diseases of animals. 3. Development of aquaeultures and fish breeding including cultivationof triploid fish. 4. Application of „modern bioteehnology” in food production and food processingindustries (reeombinant DNA technology, enzymes, immobilized enzymes and eells).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies