Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sporogeneza bakterii w aspekcie procesów biotechnologicznych

Tytuł:
Sporogeneza bakterii w aspekcie procesów biotechnologicznych
Bacteriae sporogenesis in the aspect of biotechnological processes
Autorzy:
Otłuszczak, Elżbieta
Libudzisz, Zdzisława
Iciek, Jan
Stobińska, Helena
Data publikacji:
1993
Wydawca:
Committee on Biotechnology PAS
Komitet Biotechnologii PAN
Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Słowa kluczowe:
biotechnologia
biotechnology
Źródło:
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język:
polski
Prawa:
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/155729/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The proeess of thermal sterilization is very important for both: food processing technologyand for many biotechnological processes. It should be carried out in such a way as to efficientlydestroy microorganisms and to restrict the decrease of nutritive value of the sterilized media.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies