Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sprawozdania Archeologiczne T. 51 (1999)

Tytuł:
Sprawozdania Archeologiczne T. 51 (1999)
Sprawozdania Archeologiczne Vol. 51 (1999)
Wyniki badań przeprowadzonych w rejonie kopca w Łapszowie, gm. Koszyce
Report on the Research in the Vicinity of the Mound in Łapszów, Koszyce Commune
Autorzy:
Włodarczak, Piotr
Współwytwórcy:
Kopacz, Jerzy. Translator
Liguzińska-Kruk, Zofia
Kopacz, Jerzy. Tł.
Data publikacji:
1999
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Archeologii i Etnologii
Słowa kluczowe:
Łapszów (Polska)
Neolithic-Bronze Age -- Poland
Łapszów (Poland)
Corded Ware culture graves
ceramiki sznurowej kultura
łużycka kultura
jamy gospodarcze kultury łużyckiej
Corded Ware culture
wyposażenie grobów kultury ceramiki sznurowej
Lusatian culture utility pits
Lusatian culture
groby kultury ceramiki sznurowej
Corded Ware culture grave goods
neolit-e. brązu -- Polska
Źródło:
IAiE PAN, sygn. P 244
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400634
IAiE PAN, call no. P 245
IAiE PAN, sygn. P 245
IAiE PAN, sygn. P 243
IAiE PAN, call no. P 244
IAiE PAN, call no. P 243
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Rights Reserved - Free Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/28819/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. w jęz. ang.

Bibliogr. s. 155

Bibliography p. 155

P. 145-157 : ill. ; 25 cm

English summary

S. 145-157 : il. ; 25 cm

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies