Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polska 1944/45-1989 : studia i materiały 15 (2017)

Tytuł:
Polska 1944/45-1989 : studia i materiały 15 (2017)
Katalog zmarnowanych szans : wokół książki Tomasza Chrząstka Na kulturalnym froncie : analiza zawartości tygodnika „Nowa Kultura” 1950–1963
Autorzy:
Przeperski, Michał (1986– )
Współwytwórcy:
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
Institute of History of the Polish Academy of Sciences
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
Institute of History of the Polish Academy of Sciences
Słowa kluczowe:
Polish magazines - 1945-1970 - history and criticism
Nowa Kultura (magazine, Poland, 1950-1963
Nowa Kultura (czasopismo ; Polska ; 1950-1963) [KABA]
Czasopisma polskie -- 1945-1970 -- historia i krytyka [KABA]
Prasa i polityka -- Polska -- 1945-1970 [KABA]
press and politics - Poland - 1945-1970
Źródło:
IH PAN, sygn. B.155/15 Podr.
http://ih.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=ihpan&index=BOCLC&term=hh2002700278
IH PAN, sygn. B.156/15
Język:
polski
Prawa:
Creative Commons Attribution BY-ND 4.0 license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Bez utworów zależnych 4.0
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/64930/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
p. 361-373

Dofinansowano ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Projects co-financed by the Ministry of Science and Higher Education

s. 361-390

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies