Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of fortification with parsley (Petroselinum crispum Mill.) leaves on the nutraceutical and nutritional quality of wheat pasta

Tytuł:
Effect of fortification with parsley (Petroselinum crispum Mill.) leaves on the nutraceutical and nutritional quality of wheat pasta
Autorzy:
Sęczyk, Łukasz
Czyż, Jarosław
Luty, Marcin
Świeca, Michał
Gawlik-Dziki, Urszula
Data publikacji:
2016
Słowa kluczowe:
wheat pasta
fortification
antiproliferative activity
parsley
antioxidant activity
nutrients digestibility
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
03088146
Linki:
http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/23507  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies