Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ diety laktoowowegetariańskiej na stężenie witaminy B12 w surowicy krwi : pięcioletnie badanie prospektywne

Tytuł:
Wpływ diety laktoowowegetariańskiej na stężenie witaminy B12 w surowicy krwi : pięcioletnie badanie prospektywne
Effect of lacto-ovo-vegetarian diet on serum vitamin B12 concentrations : five-year prospective study
Autorzy:
Lisowska, Aleksandra
Mądry, Edyta
Schlegel-Zawadzka, Małgorzata
Walkowiak, Jarosław
Chabasińska, Małgorzata
Przysławski, Juliusz
Data publikacji:
2009
Słowa kluczowe:
żywność wzbogacana
osoby odżywiające się tradycyjnie
omnivores
vitamin B12
fortified food
żywienie
laktoowowegetarianie
witamina B12
lacto-ovo-vegetarians
nutrition
Język:
angielski
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne
Linki:
https://www.food.actapol.net/volume8/issue4/abstract-8.html  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies