- Tytuł:
-
Wpływ diety laktoowowegetariańskiej na stężenie witaminy B12 w surowicy krwi : pięcioletnie badanie prospektywne
Effect of lacto-ovo-vegetarian diet on serum vitamin B12 concentrations : five-year prospective study - Autorzy:
-
Lisowska, Aleksandra
Mądry, Edyta
Schlegel-Zawadzka, Małgorzata
Walkowiak, Jarosław
Chabasińska, Małgorzata
Przysławski, Juliusz - Data publikacji:
- 2009
- Słowa kluczowe:
-
żywność wzbogacana
osoby odżywiające się tradycyjnie
omnivores
vitamin B12
fortified food
żywienie
laktoowowegetarianie
witamina B12
lacto-ovo-vegetarians
nutrition - Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://creativecommons.org/licenses
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Linki:
- https://www.food.actapol.net/volume8/issue4/abstract-8.html  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
- Artykuł