Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality Systems in Dairy Products Manufacturing

Tytuł:
Quality Systems in Dairy Products Manufacturing
Autorzy:
Wysokinska-Senkus A.
Tematy:
QUALITY MANAGEMENT SYSTEM (POLISH DAIRIES)
ECONOMICS
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Implementation of quality management system (QMS) according to HACCP an ISO 9000 norm results in the increase of management effectiveness in a company. The article presents economic and organizational effects of the QMS implementation in dairies located in the area of so-called 'Polish Green Lungs'.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies