Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Związek między jakością mięsa wieprzowego a dobrostanem świń w okresie przedubojowym

Tytuł:
Związek między jakością mięsa wieprzowego a dobrostanem świń w okresie przedubojowym
The relationship between pork quality of pig meat and the welfare of pigs in the pre-slaughter period
Autorzy:
Borzuta K.
Lisiak D.
Janiszewski P.
Tematy:
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
okres przedubojowy
dobrostan zwierzat
mieso wieprzowe
jakosc
postepowanie ze zwierzetami
transport przedubojowy
stres przedubojowy
glodowka przedubojowa
odpoczynek przedubojowy
lagodzenie stresu
oszalamianie przedubojowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies