Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena sposobu wdrożenia przez zakłady żywności i żywienia województwa podlaskiego wymogów prawa żywnościowego w zakresie systemów kontroli wewnętrznej, w tym zasad GHP, GMP oraz systemu HACCP

Tytuł:
Ocena sposobu wdrożenia przez zakłady żywności i żywienia województwa podlaskiego wymogów prawa żywnościowego w zakresie systemów kontroli wewnętrznej, w tym zasad GHP, GMP oraz systemu HACCP
The estimation of implementation way of food law rules in the range of self-control carring on GHP/GMP and HACCP system in food processing plants in the Podlaskie voivodeship
Autorzy:
Stopnicka B.
Szamrej I. K.
Chojnowska M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies