Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wzrostu i składu chemicznego rozsady kapusty pekińskiej (Brassica pekinensis Rupr.) w zależności od metody hartowania i terminu produkcji

Tytuł:
Ocena wzrostu i składu chemicznego rozsady kapusty pekińskiej (Brassica pekinensis Rupr.) w zależności od metody hartowania i terminu produkcji
The estimation of growth and chemical composition of Chinese cabbage (Brassica pekinensis Rupr.) seedlings depending on hardening method and term of growing
Autorzy:
Kalisz A.
Siwek P.
Cebula S.
Tematy:
warzywa
uprawa roslin
kapusta pekinska
Brassica pekinensis
rozsada
wzrost roslin
sklad chemiczny
hartowanie roslin
terminy sadzenia
temperatura powietrza
niskie temperatury
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies