Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych

Tytuł:
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych
Evaluation of selected quality features and consumption analysis of organic meat products
Autorzy:
Salejda A.M.
Krasnowska G.
Tematy:
zywnosc
przetwory miesne
jakosc
zywnosc ekologiczna
parowki
kielbasa biala parzona
wyrozniki jakosci
ocena sensoryczna
spozycie zywnosci
konsumenci
badania ankietowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies