Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wybranych czynników na przebieg produkcji serów twarogowych metodą klasyczną

Tytuł:
Wpływ wybranych czynników na przebieg produkcji serów twarogowych metodą klasyczną
Influence of the selected factors on the run of cottage cheeses manufacture by the traditional method
Vlijanie uzbrannykh faktorom na process proizvodstva syra
Autorzy:
Rapczynski T.
Hoppe K.W.
Holdynski M.
Tematy:
sery
sery twarogowe
produkcja
metody
substancje hamujace
technologia
pasteryzacja
chlodzenie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies