Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

APPLEXION i australijscy naukowcy współpracują w dziedzinie frakcjonowania serwatki

Tytuł:
APPLEXION i australijscy naukowcy współpracują w dziedzinie frakcjonowania serwatki
Autorzy:
Zielinska E.
Tematy:
firma APPLEXION
serwatka
rynek francuski
innowacje
ekologia
mleczarstwo
biotechnologia
know-how
nowe technologie
przetwory mleczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies