Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

High hydrostatic pressure affects ascorbigen and vitamin C content of sauerkrauts during refrigeration

Tytuł:
High hydrostatic pressure affects ascorbigen and vitamin C content of sauerkrauts during refrigeration
Autorzy:
Frias J.
Penas E.
Limon R. I.
Sidro B.
Vidal-Valverde C.
Tematy:
high hydrostatic pressure
ascorbigen
vitamin C content
sauerkraut
refrigeration
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies