Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości żeli karagenowych różnych typów pod kątem ich przydatności w przetwórstwie mięsa

Tytuł:
Właściwości żeli karagenowych różnych typów pod kątem ich przydatności w przetwórstwie mięsa
Autorzy:
Szacilo K.
Cierach M.
Tematy:
przemysl miesny
spoistosc
wyniki
badania
tekstura
parametry
zele karagenowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies