Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żółte odchylenia barwy kiełbas białych, zapakowanych i przechowywanych w warunkach chłodniczych

Tytuł:
Żółte odchylenia barwy kiełbas białych, zapakowanych i przechowywanych w warunkach chłodniczych
Tematy:
odchylenia
barwa miesa
kielbasy
przebarwienia
leuconostoc
zwiazki hydrofobowe
badania
przyczyny
wyniki badan
barwnik zolty
pasteryzacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies