Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zeelandia CoolandSour Seminar. Odroczony wypiek jako metoda optymalizacji produkcji

Tytuł:
Zeelandia CoolandSour Seminar. Odroczony wypiek jako metoda optymalizacji produkcji
Autorzy:
Bednarczyk A.
Tematy:
firma Zeelandia
konferencje
szkolenie zawodowe
piekarstwo
wypiek pieczywa
technologia produkcji
wypiek odroczony
pieczywo cukiernicze
nowosci rynkowe
prezentacje
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies