Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne składniki mleka - cz.7. Enzymy w mleku, w technologii mleczarskiej i żywności

Tytuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne składniki mleka - cz.7. Enzymy w mleku, w technologii mleczarskiej i żywności
Chemical aspects of food hygiene - positive chemical milk components - part 7. Enzymes in milk, dairy and food technology
Autorzy:
Smoczynski S.S.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies