Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of selected components of milk and ripening time on the development of the hardness and melting properties of cheese

Tytuł:
The effect of selected components of milk and ripening time on the development of the hardness and melting properties of cheese
Autorzy:
Mlynek K.
Oler A.
Zielinska K.
Tkaczuk J.
Zawadzka W.
Tematy:
milk component
ripening time
ripening cheese
correlation
physicochemical property
hardness
melting
cheese
casein
fat value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies