Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ mieszanek o różnej zawartości białka ogólnego i energii metabolicznej na cechy mięsne kaczek

Tytuł:
Wpływ mieszanek o różnej zawartości białka ogólnego i energii metabolicznej na cechy mięsne kaczek
The influence of feed mixtures with different contents of crude protein and metabolic energy in meat traits of ducks
Vlijanie meshanok s raznym soderzhaniem obshhego belka i metabolicheskojj ehnergii na mjasnye svojjstva utok
Autorzy:
Mazanowski A.
Bernacki Z.
Kuzniacka J.
Kokoszynski D.
Tematy:
drobiarstwo
kaczki miesne
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
zawartosc bialka ogolnego
zawartosc energii metabolicznej
kaczki rodu A-44
cechy uzytkowosci miesnej
masa ciala
masa tuszki
tuszki kacze
sklad tkankowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies