Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Submergence tolerance in rice: involvement of ethylene, roots, carbohydrates and free radicals

Tytuł:
Submergence tolerance in rice: involvement of ethylene, roots, carbohydrates and free radicals
Autorzy:
Jackson M. B.
Bhekasut P.
Harren
Singh H.
Tematy:
submergence tolerance
plant tolerance
rice
involvement
ethylene
root
carbohydrate
free radical
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies