Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Niektóre zamienniki białka zwierzęcego i ich wpływ na trwałość przetworów mięsnych

Tytuł:
Niektóre zamienniki białka zwierzęcego i ich wpływ na trwałość przetworów mięsnych
Nekotoryye zameniteli zhivotnogo belka i ikh vliyaniye na dolgovechnost myasnykh preparatov
Certain substitutes of animal protein and their effect on durability of meat preserves
Autorzy:
Lawik B.
Sielewicz W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies