Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enhancement of in vivo renal reducing ability by dietary lycopene, the main carotenoid in tomato ( Lycopersicon esculentum ): an estimation by a radiofrequency electron paramagnetic resonance method

Tytuł:
Enhancement of in vivo renal reducing ability by dietary lycopene, the main carotenoid in tomato ( Lycopersicon esculentum ): an estimation by a radiofrequency electron paramagnetic resonance method
Autorzy:
Matsumoto G.
Yoshida K.
Yokoyama H.
Oteki T.
Aizawa K.
Inakuma T.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies