Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wysokich ciśnień na składniki i cechy jakościowe mleka

Tytuł:
Wpływ wysokich ciśnień na składniki i cechy jakościowe mleka
The influence of high pressure on constituents and properties of milk
Autorzy:
Zbikowski Z.
Tematy:
mleczarstwo
mleko
przetwory mleczne
cechy jakosciowe
technologia produkcji
wysokie cisnienia
skladniki zywnosci
woda
bialka serwatkowe
micele kazeinowe
tluszcz mlekowy
enzymy
koagulacja
procesy produkcyjne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies