Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Regulatory factors of ethylene production and ripening in apple fruits. I. The effect of abscisic acid

Tytuł:
Regulatory factors of ethylene production and ripening in apple fruits. I. The effect of abscisic acid
Autorzy:
Plich H.
Nowacki J.
Tematy:
apple fruit
Jonathan cultivar
McIntosh cultivar
ripening
ethylene production
harvest
abscisic acid
climacteric fruit
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies