Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka składu wybranych tłuszczów do smarowania pieczywa występujących na rynku warszawskim

Tytuł:
Charakterystyka składu wybranych tłuszczów do smarowania pieczywa występujących na rynku warszawskim
Characteristics of selected yellow spreads availableon the Warsaw market
Autorzy:
Derewiaka D.
Waligora-Okraska P.
Maszewska M.
Zareba D.
Tematy:
Warszawa
rynek zywnosciowy
tluszcze stolowe
maslo
margaryna
kwasy tluszczowe
sterole
sklad chemiczny
analiza zywnosci
smarowanie pieczywa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies