Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Korzyści czy problemy dla producentów? Wymogi w stosowaniu substancji dodatkowych

Tytuł:
Korzyści czy problemy dla producentów? Wymogi w stosowaniu substancji dodatkowych
Food additives - doubts and problems
Autorzy:
Olszak J.
Tematy:
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
przepisy prawne
technologia zywnosci
koszty
producenci
regulacja prawna
trudnosci
znakowanie zywnosci
wymagania konsumenckie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies