Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modyfikacje technologiczne i jakościowe nowych rodzajów tłuszczów stołowych o podwyższonej wartości żywieniowej

Tytuł:
Modyfikacje technologiczne i jakościowe nowych rodzajów tłuszczów stołowych o podwyższonej wartości żywieniowej
Technological and qualitative modification of new types of edible fats with an increased nutritive value
Tekhnologicheskaja i kachestvennaja modyfikacja novykh sortom stolovykh zhirov s povyshennojj pitatelnojj cennostju
Autorzy:
Kolozyn-Krajewska D.
Dziubinska J.
Grabowski T.
Winiarska M.
Tematy:
technologia
jakosc
tluszcze
tluszcze stolowe
wartosc odzywcza
badania
dodatki smakowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies