Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.II. Surowce stosowane w produkcji wyrobów ekstrudowanych

Tytuł:
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.II. Surowce stosowane w produkcji wyrobów ekstrudowanych
Extrusion-cooking in agri-food industry. Part II. Raw materials used in the production of extruders
Autorzy:
Moscicki L.
Tematy:
przemysl rolno-spozywczy
procesy produkcyjne
ekstruzja
surowce roslinne
surowce skrobiowe
produkty zbozowe
wlasciwosci fizyczne
stopien rozdrobnienia
ekstrudery jednoslimakowe
kukurydza
pszenica
ryz
owies
ziemniaki
skrobia ziemniaczana
wlasciwosci strukturotworcze
wypelniacze
plastyfikatory
komponenty smakowe
czynniki spulchniajace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies